میوه خشک باعث تخلیه آب میوه تازه می شود
میوه های خشک شده مانند ، زغال اخته، و زردآلو، میان وعده های سالمی را بدون برچسب قیمت گران فروشگاه مواد غذایی می سازند. میوههای خشک نسبت به میوههای تازه چندکارهتر و ماندگارتر هستند، چه به عنوان ماندگاری میوهای در دمای اتاق و چه در دستور پخت دسر.
کدام میوه های خشک برای کم آبی بدن مفید هستند ؟
برخی از میوه های خشک نسبت به سایرین برای کم آبی بهتر هستند. به عنوان مثال، موز دارای بافت ترد رضایت بخشی همراه با طعم شیرین در هنگام خشک شدن است. سیب، انبه، پاپایا، آناناس، گیلاس، توت فرنگی، آلو (که به عنوان آلو خشک شناخته می شود) و زردآلو همگی گزینه های عالی برای خشک کردن هستند. میوه های خوش طعم مانند گوجه فرنگی برای خشک کردن بهترین هستند. همچنین میتوانید سبزیجاتی مانند کدو سبز و لوبیا سبز را برای یک میانوعده ترد خشک کنید.